Speelcafe Outside

Omdat er een mooie natuurspeelplek met waterpomp midden in de wijk is, organiseer ik Speelcafé Outside in Kloosterveen.

Een mooie  combinatie met mijn liefde voor bewegen, spelen en buiten zijn.

Samen met onze zoon naar buiten gaan en andere kinderen en ouders ontmoeten. Ineens besefte ik dat onze zoon volgend jaar op school zit. Het moment om dit nu samen te doen! 

De natuurspeelplek in Kloosterveen (bij de Jonagold) is een prachtige stukje natuur voor kinderen om te spelen. Het is midden in de woonwijk en dichtbij een aantal scholen. Er staat een waterpomp, er zijn weggetjes en er is vooral veel te ontdekken.

Aangezien Speelcafé Outside een succes was (zie blog mei, juni, juli), zou het leuk zijn als we deze plek samen, ouders en kinderen, nog leuker maken om te spelen en relaxen!
Met Vaart Welzijn, Heppie Hartlief, ouders en kinderen willen we een picknicktafel realiseren, via Mijn Buurt Assen.
Nu is de vraag aan ouders en kinderen: wat zijn jullie ideeën over de natuurspeelplek? Deze ideeën hoeven, wat ons betreft, niet persé geld te kosten. We gaan er activiteiten aan koppelen, voor ouders en kinderen.

Onder het kopje kleurplaten vind je een kleurplaat waar jij jouw ideeën op kunt tekenen en schrijven. Lever de kleurplaat, met jouw ideeën, in bij Vaart Welzijn (MFA de Kloosterveste, Traverse 39, Kloosterveen), want we willen graag jullie ideeën ontvangen!

Routebeschrijving Natuurspeelplek Kloosterveen 

Je staat voor de school OBS Kloosterveen.  Steek over naar het speelveld vd Jonagold.

natuurspeelplek-1     natuurspeelplek-2

Loop door tot het bruggetje. Ga over het bruggetje en ga naar links.

natuurspeelplek-4     natuurspeelplek-5-1

Loop naar de boomstronken, loop over/ langs de boomstronk. Ga naar rechts. Volg het paadje en zoek de waterpomp.

247

Als je meerdere kinderen hebt en deze mee wilt nemen, is dat mogelijk. Ik moet daarbij wel zeggen dat deze omgeving moeilijk begaanbaar is met de kinderwagen.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>