Blog oktober 2018

De week is voorbij en ik besef mij dat er mooie, spontane dingen zijn gebeurd. Allemaal mensen (her)ontmoet die met passie hun werk/ droom uitvoeren.                     

boomstronk-3                                                  boomstronk-1

Bedankt Groenrijk Assen!

Op Facebook had ik een bericht geplaatst met de vraag naar boomschijven. Woensdag kwam ik in contact met iemand van de Groenrijk/ Groentotaal. Zij boden 20 boomschijven aan. En de vraag was: “Heb je ook belang bij een boomstam?” “Uh jaaaaa, tuurlijk!” (leukleuk!)

En zo hadden we gisteren binnen een uur een afspraak en lagen er twee boomstronken bij de natuurspeelplek. Een enthousiasteling van Groenrijk en Groentotaal heeft de boomstammen meteen “even” langs gebracht. Binnenkort ontvangen we korte boomstronken om een paadje mee te maken. Super bedankt Groenrijk Assen!!!

Tijdens het gesprek met deze enthousiasteling kwam ik op meer ideeën. Tevens wees hij mij op de website van de levende tuin. Leuk om even een kijkje te nemen!

SenChi

Donderdag ben ik bij Joyce van SenChi geweest. Onze dochter is dol op paarden, waardoor ik ook bewondering voor paarden heb gekregen en wat wij als mensen van paarden kunnen leren. Leuk om met Joyce gesproken te hebben! Binnenkort ontvang ik een coachingssessie van Joyce en Pip, omdat ik nieuwsgierig ben en graag eens wil ervaren hoe dat in zijn werk gaat.

De Groene Stoel

Vrijdag zat ik ineens met mijn moeder bij de veiling voor de Groene Stoel. Er hing een gezellige, gemoedelijke sfeer en er is aardig wat geld opgehaald.

Nina is een vriendinnetje van vroeger, waar ik heel wat mee gespeeld en geruzied heb ik mijn jongste jaren. Zo zie en spreek je elkaar tijden niet en zo ben ik ineens heel trots op wat ze neergezet heeft! Met zoveel enthousiasme en liefde moet dit plan slagen! Mocht je dit ook een geweldig plan vinden, dan heb je nog 37 dagen om te investeren in haar Crowdfunding actie.

Mijn moeder en ik hebben het onderstaande product binnen gesleept tijdens de veiling:

de-groene-stoel-yoga-paleis