Blog juni 2019

BLOG JUNI 2019 

Speelcafe Outside juni 2019

Woensdag 26 juni was het dan zover. Op naar Vaart Welzijn om de watertaps te halen. Daarna door naar de natuurspeelplek om de picknick en het knutselgedeelte klaar te zetten.

Toen kwam Concept Anders om de koffie, thee en koekjes te brengen. Dat ziet er verzorgd uit! En luxe dat ze het langs komen brengen.

Speelcafe Outside juni 2019 stenen en stokjes                     Speelcafe Outside juni 2019 Vaart Welzijn

Er waren een aantal nieuwe ouders en kinderen. Ook de kinderen van de Kabouters waren weer van de partij. De kinderen gingen heerlijk spelen, een stok of steen versieren, eten en drinken. De ouders en de meiden van Vaart Welzijn kletsten ondertussen met elkaar.

Voor mij was dit de laatste keer Speelcafé Outside in Kloosterveen, omdat ik verhuisd ben naar een andere plaats. Wie weet organiseer ik deze activiteit over een tijdje in mijn eigen achtertuin, want daar is ook veel te ontdekken.

Als ik terug kijk op de keren Speelcafé Outside, is het gegaan zoals ik voor ogen had. Een ongedwongen sfeer, waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan en de ouders genieten van hun kind en een praatje kunnen maken met andere ouders.

Er zijn veel ouders en kinderen die niet bekend waren met de natuurspeelplek, maar door Speelcafé Outside hebben ze dit mooie plekje ontdekt. Dus mijn doel is bereikt!!!

Tevens heb ik warme herinneringen aan de mensen van Vaart Welzijn. Ze dachten mee en waren er elke keer bij. Zoals een buurtteam hoort te zijn, dichtbij de bewoners.

Dankzij Stila kon ik picknickbanken laten plaatsen en kon ik de picknick organiseren.

Van Denise van Yogiroes heb ik de mooie stiften geleend om op de stenen te tekenen.

Ik hoop dat veel kinderen en ouders de komende jaren veel plezier zullen beleven op de natuurspeelplek!